Cadeaus en relatiegeschenken

Ook voor de leckerste en origineelste cadeaus kunt u terecht bij De Leckernij. U kunt uw pakket volledig zelf samenstellen. En of het nu gaat om een koker gevuld met noten, een doosje bonbons of om vele relatiegeschenken elk cadeau wordt met de grootste zorg samen met u gemaakt!

Kerstpakketten

Elk jaar zien we de vraag naar kerstpakketten stijgen. De mogelijkheden om zelf uw pakket volledig samen te stellen en eventueel zelfs nog eigen producten toe te laten voegen, onderscheid ons van de massa. Geen pakketten met zelden gebruikte, vaak vreemde, producten, maar gevuld bruikbare (luxe) producten die de feestdagen extra aangenaam maken, dat is waar wij voor staan!

Wij vinden het prettig als u uw cadeaus van tevoren besteld.

We zeggen niet voor niets:

De leckerste en origineelste geschenken koopt u bij:

De Leckernij!

 

Hieronder enkele voorbeelden:

DOOSJE LECKERNIJ-EN

Mooie doos gevuld met leckernijen voor een gezellig avondje. 

Dit pakket bestaat o.a. uit een flesje wijn (rood/wit), ambachtelijke truffelchips, een mooi boerenkaasje met bijpassende dip, kaasvlinders, chocolade rijstbollen en een pittige notenmix.

per stuk: € 21,99
 (€ 20,11 excl. BTW)

KADOPAKKET GUSTO

De basis van dit pakket is een stevige robuuste presentatieplank. Hierop presenteren we onder andere een mooie fles biologische Italiaanse wijn, een luxe notenkaraf met een zakje verse noten, kaasbolletjes, een mix voor brushetta, dipstengels, een mooi stukje kaas naar keuze en een fuet.
Dit pakket wordt verpakt op de presentatieplank omhuld met cellofaan.

per stuk: € 39,99 (€ 35,00 excl. BTW)

                                             

NOTENLETTER S / NOTENBOOM
Een origineel Sinterklaas- of kerstgeschenk is de noten-letter/boom.
U kunt de letter/boom opvullen
met een door u samen te stellen notenmix.
Per stuk vanaf € 4,99 (€ 4,71 excl.BTW)
PAKKET ROBUUST
De basis van dit pakket is een robuust houten krat waarop u uw eigen (bedrijfs-)naam kunt zetten. Het krat is gevuld met onder andere een mooie fles bubbels, stukje Old Weydeland, Hoekse Chips, Kruidkoekmix, stukje kruidenkaas, luxe bonbons, mini fuet, verse notenmix, dubbelsap, zachte advocaat en kruidentoast.
Per stuk € 49,99 (€ 44,83 excl.BTW)

DIENBLAD ROYAL
Met dit stoere dienblad laat u uw waardering spreken. Royaal gevuld met 2 heerlijke kaassoorten, een bijpassende dip, een mooie fles port, crackers, mix voor brushetta, italiaanse koekjes, gecarameliseerde pecannoten, chocolade kaneelamandelen, italiaanse nougat,  luxe jam, ambachtelijke chips, japanse bollenmix en van Zuster Evie een heerlijke mix voor warme chocolademelk.
Per stuk € 67,50 (€60,88 Excl. BTW)